TALLER ONLINE

Com ja saps, el Propòsit Vital marca el Camí a seguir a la teva vida. És una sensació. És una cosa que saps que has de dur a terme, potser per no arribar-hi mai… però que et farà gaudir, li donarà molt sentit, i et sentiràs molt bé a mesura que t’hi vagis dirigint.

Això requereix estar per una mateixa. Tenir temps per observar-se, sentir-se. Tenir un grau elevat d’autoconeixement. Això només ho podrem fer quan el vulguem trobar, i aquest taller que es va realitzar en directe el passat 4 de gener de 2024, té la intenció de marcar-te el camí per anar-lo desenvolupant.

Aquí no tindràs accés a la tutoria que es va fer durant el taller, però podràs fer la pràctica per iniciar-te. Més endavant veuràs si vols fer una tutoria personalitzada, al nivell que tu vulguis.

Farem nous tallers, que si vas mirant la meva agenda (clica aquí), et vols apuntar a la newsletter, que trobaràs al final de la pàgina principal, t’arribarà la informació. També hi ha l’opció de fer una tutoria personalitzada. Em pots contactar AQUÍ per demanar més info.

 

Seguidament trobaràs el video i l’audio de la meditació sola per si només vols anar-la repetint. Et recomano que tinguis a punt els teus auriculars, tinguis un foli A-3, alguna llibreta per si vols agafar apunts o dubtes que tinguis, i alguna cosa per escriure.

Aquí tens la meditació del vídeo anterior, per si et vols concentrar només en aquesta i anar-la repetint per interioritzar les sensacions i aprofundir en la visualització:

I aquí tens una altra meditació relacionada amb el Propòsit Vital, i que també pots trobar en el meu llibre, MINDFUL TRAVEL (en espanyol).

Et recomano que hi dediquis una estoneta de tant en tant. Integra el que visualitzis en les teves meditacions i afirmacions. 

Trobar el teu propòsit és un camí; un procés que es va obrint a la teva vida, i que, segurament, no acabarà mai. Amb el temps, t’adonaràs que això és una de les coses boniques. Et permetrà aprendre, renovar-te, reinventar-te… i crear moltes coses noves i boniques, que el món t’agrairà.

Estic a la teva disposició pel que necessitis.

Fins aviat!